Onze Werkwijze


Hoe komen wij tot ons advies en wat is onze werkwijze?

AVPverzekering.nl is een vergelijkingswebsite voor AVP verzekeringen. Door het samenvoegen van alle gegevens en voorwaarden van verschillende aanbieders van wa verzekeringen hopen wij u te kunnen helpen bij het kiezen van de juist en voor u meest voordelige wa verzekering. Wij zijn volkomen onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar.

AVPverzekering.nl vergelijkt op basis van prijs, voorwaarden, dekking en andere relevante kenmerken. Hierdoor worden alle aanbieders eerlijk en onafhankelijk vergeleken.Wij bekijken en reviseren de informatie regelmatig. Mocht u toch een foutje vinden, laat het ons dan zsm weten.

AVPverzekering.nl biedt hulp zodat u de verschillende aanbieders kunt vergelijken. Het product neemt u af bij de aanbieder van het gewenste product. Voor inhoudelijke vragen over het betreffende product verwijzen wij u naar de aanbieder in kwestie.

Wij kunnen deze service kosteloos aanbieden omdat wij een vergoeding ontvangen van de aanbieder waar u eventueel een offerte aanvraagt of contract aangaat. Onze vergelijkingen worden hier niet door beinvloed en ons advies is dan ook compleet onafhankelijk.